Kryddiga klubben

Cumin Club är en av Vasastans populäraste indier. Här finns tikka masala, balti, vindaloo och alla andra klassiker till lunch och middag. Filialen på Södermannagatan fokuserar på det bengaliska köket.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Långlivad, färgglad och välbesökt indier nära city.
Pris: 190 kr (medel). Lunch 95 kr (medel).
Typiska maträtter: Tandoorikyckling grillad i lerugn. Panir tikka korai med blandade färska grönsaker, stekt lök, paprika och koriander. Masli Ki Sabzi – torskfilé med färska grönsaker och koriander i currysås.
Bra att veta: Många vegetariska rätter på menyn. Vegansk thalitallrik.
Lokal: Mellanstor
Kök: Asien
Extra information: Finns också på Södermannagatan 43 på Södermalm.
Lunch: Ett tiotal rätter, varav en vegansk. Ris, pakora, sallad, papadum, chutney, raita, kikärtssallad och kaffe ingår.

Bengalen är en geografisk, kulturell och kulinarisk region som omfattar Bangladesh och östra Indien. Härifrån (via Storbritannien) kommer de flesta maträtter som serveras på indiska restauranger i västvärlden, och på sistone har de bengaliska krögarna börjat skylta lite stoltare med sitt arv. Cumin Club serverar ambitiös indisk och bengalisk mat som ändå smakar som stockholmarna är vana vid. Här finns förstås palak panir, korma och thalitallrik, men också slemhinnemördaren chicken paal – kryddad med nagachili som är en miljon gånger starkare än tabasco.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6123780


Öppettider

Stängt
måntor
11:00 – 21:30
fre
11:00 – 22:00
lör
13:00 – 22:00
sön
13:00 – 21:00


Vasastan

Luntmakargatan 90, 113 51, StockholmCumin Club

Luntmakargatan 90

Till toppen