Riche Galore återvänder – fyra dagar av grillade skaldjur
Riche försommardagar med ”Riche Galore” är tillbaka. Under fyra eftermiddagar och kvällar, med start den 21 maj, serveras grillade skaldjur i mängder över hela krogen från 16 till 23. På menyn hittas allt från kniv- och hjärtmusslor till rå- och rödräkor, som serveras med bröd, chili- och vitlöksolja, samt tre såser: aioli, citrusdipp och thai seafood sauce.
”Grillade skaldjur – det bästa som finns! Förra årets Riche Galore blev en stor succé så vi gör såklart om det i år. Försommar i stan, överfulla skaldjursfat och kallt bubbel i glasen – alla goda ting är tre”, säger Björn Wahlund, restaurangchef på Riche.
Riche Galore ger ett löfte om den stundande sommaren, där varma och soliga dagar är ett faktum. Under temadagarna fylls hela restaurangen – Stora baren, matsalen och Lilla baren – med generösa skaldjursfat som kompletteras av svalkande bubbel och krispiga vårviner. Samtidigt finns restaurangens ordinarie à la carte-meny tillgänglig för de som söker andra
kulinariska upplevelser. Konstnären Nora Dellgren står även i år för den visuella identiteten.
Skaldjursfatet (795 SEK) är för två personer och innehåller:
Knivmusslor
Råräkor
Blåmusslor
Hjärtmusslor
Drottningkammussla
Krabbklo
Bläckfisk
Rödräkor
Havskräftor
Riche Galore äger rum mellan 21 och 24 maj. Boka bord via riche.se, annars drop-in i mån av plats.
Riche Galore ger ett löfte om den stundande sommaren, där varma och soliga dagar är ett faktum. Under temadagarna fylls hela restaurangen – Stora baren, matsalen och Lilla baren – med generösa skaldjursfat som kompletteras av svalkande bubbel och krispiga vårviner. Samtidigt finns restaurangens ordinarie à la carte-meny tillgänglig för de som söker andra
kulinariska upplevelser. Konstnären Nora Dellgren står även i år för den visuella identiteten.
Skaldjursfatet (795 SEK) är för två personer och innehåller:
Knivmusslor
Råräkor
Blåmusslor
Hjärtmusslor
Drottningkammussla
Krabbklo
Bläckfisk
Rödräkor
Havskräftor
Riche Galore äger rum mellan 21 och 24 maj. Boka bord via riche.se, annars drop-in i mån av plats.


Artikeln är publicerad av: Alhagi Njie, AWB
Vill du också publicera en krognyhet?
PUBLICERA EN ARTIKEL