Gamla anor och asiatisk lyx

Under kristallkronornas sken i Berzelli Park serveras asiatisk mat som täcker hela ditt dagsbehov - frukost, lunch, middag och kinesisk afternoon tea, såväl som en av Stockholms svulstigaste helgbruncher.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Berns Asiatiska? Pampig patinerad lokal, med lika delar spegelglas och sammet. Asiatisk mat att dö en smula för.
Pris: 350 kr (lite dyrare). Lunch 200 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Stekt dim sum fylld med fläsk, jordnötter och ingefärsdip. Halstrad röding med yuzu- och äggcrème, sparris, bonitovinägrett och hyvlad polkabeta. Misobakad entrecôte med bakad äggula.
Bra att veta: Du som kan din Strindberg vet att det var här det en gång begav sig i det Röda Rummet.
Kök: Asien
Vin och dryck: Vin, öl, sake, grönt te. Stort utbud.
Extra information: Brunchbuffé 595 kr.
Antal sittplatser: 150
Lunch: Ett tiotal rätter.

Berns är utan tvekan ett etablissemang med ett stycke historia, där både en och annan kulturgigant frotterat sig i Stockholmsnatten. Den sal som idag inrymmer Berns Asiatiska hyste dessutom en gång Sveriges första kinesiska restaurang. Här är det lika högt i tak som utsökt, med asiatiska smaker i alla storlekar och former.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-56632200


Öppettider

Stängt
måntis
07:00 – 00:00
onsfre
07:00 – 01:00
lör
07:30 – 01:00
sön
07:30 – 00:00


City

Berzelii Park, 111 47, StockholmRestauranggrupp

Stureplansgruppen


Berns Asiatiska

Berzelii Park

Till toppen