Proteinromantik på Las Brasas

Javisst är grönt fantastiskt skönt, men slår det rimligen en perfekt grillad bit kviga? Därom kan de lärde tvista över några Piementos de Padrones på Las Brasas, Roslagsgatan, för här var det tapas och grillad entrecote för hela slanten!

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Las Brasas? Du influeras gärna.
Pris: 350 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Tartar på KRAV märkt oxe från Skåne, friterad abborre, Las Brasas Boquerones, grön sparris från Gotland.
Bra att veta: Tre till fyra tapas mättar fint.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend mars -22. Betyg 4 av 5 i DN mars -19. Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend feb -19. Betyg 4 av 6 i SvD jan -19. Betyg 4 av 5 i Allt om Stockholm, nov -18.
Vin och dryck: Vin, öl och tequila.
Extra information: Uppmärksam och personlig servis i snygga skjortor.
Familjerestaurang: Nja,
Inredningsdesign: Varm och grönkaklad med inslag av kaktus.
Ljudnivå: Hyfsat hög.
En sak till: Spanskt. Sydamerikanskt. Svenskt.

De Vasastansbor som vallfärdade till populära Le Nom när det begav sig, behöver därmed tänka om en smula, men absolut inte misströsta. Här serveras fortsatt mycket vegetariska alternativ på den digra tapasmenyn, liksom fisk, skaldjur och fågel till en rimlig penning. På grillen återfinns både svenska och australiensiska styckdelar av hög kvalitet, med en blygsam piggvar som enda sällskap. Lokalen är inbjudande och grön, med en akustik som stundtals utmanar hörselgångarna, men några stänk tequila senare är saken ändå biff.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-100153


Öppettider

Stängt
måntor
17:00 – 00:00
frelör
17:00 – 01:00


Vasastan

Roslagsgatan 6, 11355, Stockholm


SyskonrestaurangerLas Brasas

Roslagsgatan 6

Till toppen