Lite Italien

Lokalen tycks vara skapt för italienska krogar – här har både Divino och Doc legat. Arvtagaren Un Poco är lite rustikare, lite gemytligare och lite bättre.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Italiensk brakmiddag med finess och hemtrevnad.
Pris: 350 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Tryffelstuvade makaroner med citron och gräslök. Smörstekt marulk med pancetta och kantareller. Stekt hängmörad biff med rödvinssås och tryffelmajonnäs.
Lokal: Mellanstor
Kök: Italien
Vin och dryck: Stort utbud italienska viner. Har även sitt eget vin, Un Poco Primitivo.
Extra information: Avsmakningsmenyerna är prisvärda. Mindre 350 kr, större 495 kr.
Antal sittplatser: 50
En sak till: Barmenyn är ovanligt fyllig. Missa inte bakfickan Un Poco bar

Det propra Östermalmsklientelet må vara lyckligt ovetande om att den avslappnat sofistikerade italienaren drivs av ett par medlemmar från numera avsomnade Swedish House Mafia. Men Un Poco dansar träffsäkert i takt med både traditionen och trenderna. Menyn är uppställd enligt italiensk sed från antipasti till dolce och innehåller självklara klassiker som tryffelrisotto och hängmörad biff tillsammans med påhittigheter som friterade Oreo-kex till efterrätt. Extra plus utdelas för ledigt eleganta bakfickan Un Poco Bar.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6110269


Öppettider

Stängt
måntis
17:00 – 22:00
onstor
17:00 – 23:00
frelör
17:00 – 00:00
sön
17:00 – 22:00


Östermalm

Karlavägen 28, 11431, StockholmUn poco

Karlavägen 28

Till toppen