Kinesiskt till shoppingen

Den tredelade restaurangen i Moodgallerians hjärta fokuserar helhjärtat på kinesiska smaker från det stora landets alla regioner.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Greppa pinnarna, lyssna till galleriasorlet och dröm om Hongkong.
Pris: 260 kr (medel). Lunch 120 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Kimchidumplings med shiitake och koriander. Sichuankryddad oxtartar med syrad jordärtskocka, jordnötter och svampmajonnäs.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? Belönad med utmärkelsen Bib Gourmand av Guide Michelin.
Vin och dryck: Drinkar, vin på glas, kinesisk öl.
Antal sittplatser: 150

Förkortningen EAT ska utläsas European Asian Taste, men det europeiska inslaget får stå tillbaka för en hängiven satsning på det kinesiska köket: dim sum, nudelrätter, wokar, färdigkomponerade sällskapsmenyer och till och med hel pekinganka för större sällskap att gemensamt festa loss på. Till lunch eller snabbmiddag finns den enklare avdelningen Market där en och annan kalvfärsbiff med lingon fortfarande smyger sig in bland de östasiatiska smakerna, och utomhus under parasollerna ligger after work-hänget Garden – något så overcrossande som en kinesisk biergarten.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-50920300


Öppettider

Stängt
månfre
17:00 – 23:00
lunch
11:30 – 14:00
lör
17:00 – 23:00
lunch
12:00 – 16:00
sön
lunch
11:00 – 17:00


City

Jakobsbergsgatan 15, 11144, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://eatrestaurant.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Restaurang EAT

Jakobsbergsgatan 15

Till toppen