STÄNGT! NU ÄR DET SURFERS SOM GÄLLER! Tjo och tjim

Ett rymligt townhouse med stora planer, internationell cityatmosfär, hög stämning, populär bar och genomdesignad prisbelönt miljö.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Många krogar har sommarstängt. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Livad fredagsmiddag med gänget på väg ut i natten.
Pris: 290 kr (medel). Lunch 139 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Biffsallad med morot, primörbetor, jordnötter och vitlök. Pork bun med soja, gurka, schalottenlök och gemsallad. Havsabborre med broccoli, tomat, oliver, paprika och kapris.
Bra att veta: STÄNGT! NU ÄR DET SURFERS SOM GÄLLER!
Ekologiskt tänk: Nya ekologiska viner från Cono Sur.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 6 i SVD okt -18.
Vin och dryck: Bra och varierat utbud vin, öl och drinkar.
Extra information: Nu hittar du även systerkrogen Garba i huset.
Antal sittplatser: 150
Inredningsdesign: Lázaro Rosa-Violán.
En sak till: Barområdet runt innergården är populärt och gästas ofta av DJ:s med mera.

Namnet är smart och fångar konceptet väl. Det påminner om kinesiska men betyder ungefär ”småkäk och krubb” på engelska, och mycket riktigt finns här både småplock och rejäla rätter, med inspiration från öst såväl som väst. Vegetarisk bibimbap samsas otvunget med iberico secreto och lobster roll, och det är lätt att trivas i den ombonat småkaotiska inredningen signerad spanske stjärnan Lázaro Rosa-Violán. Framåt kvällen fylls stället av Stureplans barhäng- och partyelit.Nosh and Chow

Norrlandsgatan 24

Till toppen