Bullfest i Sofo

Hipstermätaren slår ibland i taket på denna lilla deli och slinka-in-krog helt tillägnad köttbullen. Hemtrillade köttbullar och pikanta tillbehör äts runt borden eller köps med hem.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Meatballs for the People? Vem gillar inte köttbullar? Här finns fler sorter än någon annanstans.
Pris: 180 kr (medel). Lunch 125 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Köttbullar av olika slag.
Bra att veta: Vegetariska bullar finns också.
Extra information: Ganska enkel och anspråkslös lokal. Här sitter du kanske inte så länge och myser. Men den lilla baren är trevlig.
Antal sittplatser: 25
Lunch: Serveras mellan kl 11 och 16. Dagens köttbullar med tillbehör.
En sak till: I delin säljs förutom köttbullar också egentillverkade ekologiska tillbehör som syltad blandsvamp och rårörda lingon med whisky.

Utanför den gamla kyrkolokalen i tegel på Nytorgsgatan svischar en packcykel förbi. Arkitektstudenten i svartbågade glasögon och sotarmössa nickar tjena åt en DJ/copywriter med svallande skägg och liten hund innan han kliver in i den ombonade husmansdoften och slår sig ner vid ett bord. Fjorton sorters köttbullar, alla ekologiska, står på menyn: tupp, älg, oxe, vildsvin, lax, ren, kalkon och ett par varianter till. Alla sorter går också att köpa med sig för lunch på reklambyrån eller hemmamiddag under stringhyllorna.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4666099


Öppettider

Stängt
måntor
11:00 – 23:00
frelör
11:00 – 00:00
sön
11:00 – 23:00


Södermalm

Nytorgsgatan 30, 116 40, StockholmRestauranggrupp

Bockholmengruppen


Meatballs for the People

Nytorgsgatan 30

Till toppen