Restaurangen är permanent stängd.
Garba poppar up! Permanent stängd!
Efter flera års turnerande bland Stockholms hetaste kastruller, har det blivit dags för det ambulerande och hyllade pop-up-konceptet Garba, aka kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström, att slå permanent läger.
Varför ska jag välja Garba? Du är en rutinerad krog-nomad med en stor portion äventyrslusta i ryggsäcken.
Pris:
Lunch 175 kr ($$)
Middag 400-500 kr ($$$)
Bra att veta: Stängt permanent! Kanske kommer tillbaka i framtiden.
Lokal:
Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Närproducerade råvaror. Mer grönsaker än kött.
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) Di Weekend juni -21. Betyg 5 av 6 i SVD mars -20.
Vad tycker Google? Betyg 3.8 av 5.
Vin och dryck: Stort utbud naturviner.
Extra information: Kanske känner du som van tittare igen Marion Ringborg från Kockarnas kamp årgång 2019.
Inredningsdesign: Intim hemma-hos-känsla.
En sak till: Garbas nya lokal på Surbrunnsgatan 47, i hörnet till Sveavägen. Här finns allt! Bageri, deli och restaurang under samma tak.
Laguppställningen är densamma, sedan starten 2017, när Garba öppnar sin första “riktiga” krog, tre trappor upp i det välbesökta Nosh and Chow-huset. Matlagningen förblir som tidigare, precis lagom pretentiös och självklar, med fyrarättersmenyer, vissa Italien-influenser och mycket citron och olivolja.
Kontaktuppgifter
Öppettider
Stängt
tis–tor
17:00 – 23:00
fre–lör
17:00 – 00:00