Restaurangen är permanent stängd.
Garba poppar up! Permanent stängd!
Efter flera års turnerande bland Stockholms hetaste kastruller, har det blivit dags för det ambulerande och hyllade pop-up-konceptet Garba, aka kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström, att slå permanent läger.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Garba? Du är en rutinerad krog-nomad med en stor portion äventyrslusta i ryggsäcken.
Pris:
400 kr (lite dyrare).
Lunch 175 kr (lite dyrare).
Bra att veta: Stängt permanent! Kanske kommer tillbaka i framtiden.
Lokal:
Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Närproducerade råvaror. Mer grönsaker än kött.
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) Di Weekend juni -21. Betyg 5 av 6 i SVD mars -20.
Vin och dryck: Stort utbud naturviner.
Extra information: Kanske känner du som van tittare igen Marion Ringborg från Kockarnas kamp årgång 2019.
Inredningsdesign: Intim hemma-hos-känsla.
En sak till: Garbas nya lokal på Surbrunnsgatan 47, i hörnet till Sveavägen. Här finns allt! Bageri, deli och restaurang under samma tak.
Laguppställningen är densamma, sedan starten 2017, när Garba öppnar sin första “riktiga” krog, tre trappor upp i det välbesökta Nosh and Chow-huset. Matlagningen förblir som tidigare, precis lagom pretentiös och självklar, med fyrarättersmenyer, vissa Italien-influenser och mycket citron och olivolja.
Kontaktuppgifter
Öppettider
Stängt
tis–tor
17:00 – 23:00
fre–lör
17:00 – 00:00