Restaurangen är permanent stängd.

STÄNGT! - Amerikansk grönska

Marcus Samuelsson har stängt American Table och gjort om Clarion Signs hotellrestaurang till Kitchen & Table Norrmalm. Här ligger fokus på "urban gardening" med trendriktigt gröna varmrätter.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Pris: 285 kr (medel). Lunch 145 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Grillad varmrökt regnbågslax med sojadressing, rostad svamp, morötter, krispig sallad och sesamkimchifrön. Nötfärsburgare med chimichurri fries, tomatconcassé, syrad silverlök, jalapeñomajonnäs, manchegoost och chorizo.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Genomgående ekotänk med fokus på närodlat, minimering av svinn osv.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 6 SVD, april -18.
Vin och dryck: Vinerna är uppdelade efter prisklasserna "Basic", "Some extra" och "Let's go crazy". Baren är en s.k. "sustainable bar" med ambition att ha noll i svinn.
Extra information: Serverar brunch på lördagar och söndagar.
Antal sittplatser: 100
Familjerestaurang: Ja.
Frukost: Stor (och ganska dyr) hotellfrukost.
Lunch: Olika "Daily Specials" och "Weekly Specials" samt en del rätter från kvällsmenyn.
Inredningsdesign: Inside by Wingårdhs.
En sak till: Testa menyalternativet "Urban Gardening" där tre vegetariska smårätter kombineras med fisk, kött eller ost från grillen.

Vår klarast lysande kocksuperstjärna Marcus Samuelsson har råddat om sin restaurang på Clarion Sign Hotel och inlemmat den i kedjekonceptet Kitchen & Table. Inspirationen kommer både Manhattan och de nordiska länderna, med så varierande rätter som ceviche, kantarellpizza och cajunkyckling på menyn. Läget i bottenplanet av Clarion Hotel Sign inbjuder till avslappnad stämning och blandad publik, och helt i linje med nutida miljö- och klimattänk lägger man tyngdpunkten på grönsaker och ekologisk hållbarhet.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6769850


Öppettider

Stängt
måntor
17:00 – 22:00
fre
17:00 – 22:30
lör
12:00 – 22:30


City

Östra Järnvägsgatan 35, 101 26, Stockholm
Kitchen & Table Norrmalm

Östra Järnvägsgatan 35

Till toppen