Taklagsfest hela sommaren

Eftermiddagssol, bar, musik, folkliv, utsikt och konst. Vad mer kan man begära? Uppe på taket på nionde våningen breder sommarhänget och storstadskänslan ut sig.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Takpark by Urban Deli? Det finns alldeles för få takparker i Stockholm.
Typiska maträtter: Ost, chark, sallader och annat smått och gott. Inget för den riktigt hungrige, dock.
Kök: Amerika
Vin och dryck: Vin, mikrobryggeriöl, snitsiga drinkar.
En sak till: Gratis wifi finns.

New York, New York. Stockholmarnas drömmar om den förlovade staden i väst tycks aldrig blekna, och vi gör allt vi kan för att hämta hem lite av den kosmopolitiska glansen hit. Att våra hus är lägre och våra somrar kortare är inget som Urban Deli har låtit sig nedslås av när de skapat stans mest ambitiösa takbar. Här finns dricka, plockmat, mingel och utsikt – och nytt för i år är en glaspaviljong som tillåter öppethållande alla dagar oavsett väder.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-42550030


Öppettider

Stängt
månsön
15:00 – 22:00


City

Sveavägen 44, 11134, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.urbandeli.org/blog/erbjudande/takpark-by-urban-deli/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Takpark by Urban Deli

Sveavägen 44

Till toppen