PERMANENT STÄNGD - Triaden på Hornsgatan

STÄNGD - Marie Laveau har försvunnit och återuppstått som Tong – en färgstark asiatisk krog med urban atmosfär och inspiration från amerikanska Chinatowns.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Kosmopolitiskt kinesiskt storstadskök och hipsterbarhäng.
Pris: 270 kr (medel).
Typiska maträtter: Fried rice med kalvbräss, ägg, spenat och tryffel. Handgjorda nudlar med musslor, vitlök och ingefärsbuljong. Dumplings fyllda med kaninfärs och chiliolja.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend februari -18. Betyg 3 av 5 i DN december 2017.
Kök: Asien
Vin och dryck: Ambitiösa drinkar (som alltid när Jimmy Dymott håller i shakern).
Extra information: STÄNGD
En sak till: Kuriosa, krogen är till salu för 17.5 miljoner. (feb -19).

Ordet tong betyder ursprungligen hall eller samlingssal och betecknar vanligen en typ av slutna herrklubbar som samlar kinesiska immigranter i Nordamerika. Restaurangen med samma namn är givetvis öppen för alla, även om den främsta målgruppen verkar vara skäggiga och tatuerade ölkonnässörer som inte kan bestämma sig om de längtar mest till New York eller Shanghai. Matmenyn korsar asiatiskt och amerikanskt till en kryddstark mix med doft av storstadsäventyr och sena nätter.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6688500


Öppettider

Stängt
måntis
17:00 – 23:00
ons
17:00 – 01:00
torlör
17:00 – 03:00


Södermalm

Hornsgatan 66, 11821, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://t8ng.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Tong

Hornsgatan 66

Till toppen