Tigermjölk och ceviche tack!

En gång ett relativt oskrivet blad i svenska krogkretsar poppar nu det peruanska köket upp lite varstans. Här hittar du mycket riktigt ceviche- och piscobaren Tiger Milk. Här bjuder den peruanske kocken Eddy Vargas på peruansk expertis och ceviche på fisk och skaldjur. För dig som grubblar över tigermjölken i sammanhanget kan vi avslöja att det inte är en nationaldryck, men väl en marinad som går under benämningen ”leche de tigre”.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Tiger Milk? Du har lämnat sashimin bakom dig och önskar vidga dina vyer.
Pris: 290 kr (medel).
Typiska maträtter: Ceviche, soppor och grillspett. Däribland anticuchos, en peruansk delikatess på grillat kalvhjärta.
Bra att veta: Tiger Milk huserar egentligen i Noel’s Pop-up som på senare tid upplåtit lokalerna på Skånegatan till kockar som Eddy Vargas.
Ekologiskt tänk: Nordiska råvaror. Tiger Milk erbjuder även en helgrön cevicheversion gjord på kronärtskocka.
Vin och dryck: Ett utmärkt tillfälle att testa drinkar på druvdestillatet pisco alternativt häva peruansk öl. Varannan vatten såklart.
Extra information: Krogen kan komma att lämna pop-upen och dyka upp i nya lokaler inom kort. Håll koll!

Kontaktuppgifter

Telefon

070-4432193


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 14:00


Övriga Stockholm

Hammarby Allé 9, 12032, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.facebook.com/tigermilksthlm/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Tiger Milk

Hammarby Allé 9

Till toppen