Där Söders Hjärta bultar...

Många är de söderkisar som vallfärdat till Söders Hjärta genom åren. Och inte undra på - maten och atmosfären är lika gemytlig som en tomtekram.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Söders Hjärta? Marinera dig i Söderkultur och mys med Ekengubbar.
Pris: 220 kr (medel).
Typiska maträtter: Kalops på oxkind, smörslungade morötter och rödbetor. Smörstekt torsk, hackat ägg, brynt smör, räkor och pepparrot. Hjärtats halloumiburgare, färskost, karamelliserad rödlök och pommes.
Bra att veta: Förrätterna är nästan lika stora som huvudrätterna.
Vin och dryck: Schyst öl- och vinutbud.
En sak till: Ett par veganrätter på menyn.

Söders Hjärta är en restaurang med anor. Det var här som ABBA åt middag efter att de landat i Stockholm igen efter Australien-turnén 1977, det var här som prinsessan Victoria hade möhippa, det var här som Eldkvarn bildades. 2015 tog krögarna Niclaes Wallmark och Christian Wabnig över kulthaket, men förändringarna har (tack och lov) varit små. Ett tilltag som varit väldigt lyckat så här långt är de många gästspelen då kändisar tillåts ta över restaurangen och ändra menyn ett par dagar.


Kontaktuppgifter

Telefon

086401462


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 01:00
lörsön
12:00 – 01:00


Södermalm

Bellmansgatan 22, 11847, StockholmSöders Hjärta

Bellmansgatan 22

Till toppen