Relaxad krog med ambitioner i Hagastaden

Robin Moderato och Christopher Ellertsson som står bakom framgångsrika Vassa Eggen och Boqueria öppnar nu Rummel vars namn ska spegla det goda i livet. Mellanrätter på svenska råvaror med inspiration från de europeiska köken.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Pris: 380 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Råbiff, Biff och bea. Kammussla, Yuzu- kosho, kyckling & purjolök. Agnolotti, svamp, fermenterad tomat & tryffel. Lamm, anklever, kalvbräss & pistage
Vad tycker andra? Betyg 4 av 5 i DN april -23
En sak till: Paviljongen har en låg höjd och är uppbyggd av glas och limträbalkar, vilket skiljer sig från dess omgivning med sin mänskliga skala. Stor matsal som täcker en yta på 375 kvadratmeter, uppdelad på två våningsplan. Utöver detta finns även en cocktailbar och ett chambre séparée.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-42845744


Öppettider

Stängt
tistor
17:00 – 00:00
frelör
17:00 – 01:00


Vasastan

Norra Stationsgatan 59, 11343, Stockholm


Rummel

Norra Stationsgatan 59

Till toppen