Okomplicerad måltid
Vi vill bjuda in till en god, okomplicerad måltid med ursprung i svenska råvaror och traditioner säger Fredrik Eriksson krögare på Restaurang Nationalmuseum. Här serveras både Kalvfärsjärpar med vitpeppargräddsås och Laxwallenbergare med dillrostade morötter. Mer info kommmer.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du vill äta god mat i anrik miljö och är orädd för lite kö.
Pris:
230 kr (medel).
Lunch 150 kr (lite dyrare).
Vad finns på menyn: Skaldjurssoppa med marinerade rotfrukter & dillcrème. Smörstekt rödtungafilé med picklade grönsaker samt currysmörsås. Confiterat Svenskt anklår med pumpapuré, rotsellerirösti och calvadossky.
Bra att veta: Kön på lördagar och söndagar är minst sagt ansenlig.
Kök:
Crossover
Inredningsdesign: Även restaurangen tar konsthantverk och design på allvar. Allt under ledning av formgivaren Matti Klenell.
Tags:
Lunch Snabbt & Gott
Kontaktuppgifter
Telefon
08-48001810
Öppettider
Stängt
tis–ons
11:00 – 17:00
tor
11:00 – 20:00
fre–sön
11:00 – 17:00