En riktigt bra bar

Stängt! Här hittar du numera restaurangen TED. Med svans på både mat och dryck

I en gammal banklokal på Grev Turegatan återfinns numera gastrobaren Penny & Bill där mellanrätter serveras sida vid sida med drinkar för att förhöja smakbilden.

Bra att veta! Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Färgstarka drinkar i kombination med bra mat skapar smakexplosioner.
Pris: 320 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Hummer, kungskrabba, grön tomat, korianderfrön. Oxbiff, grillvinaigrette, peppar, black garlic.
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend sep -17. Betyg 4 av 6 i SVD juli, -17. Betyg 3 av 5 i DN april 2017.
Vin och dryck: Fint utbud av cocktails, vin, sprit. Även en del alkoholfria drinkar.
Ljudnivå: Medelljudnivå: 77 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Behagligt att prata. Ljudnivå från 75 db till 79 db.

Luxkoncernens nyaste tillskott, gastrobaren Penny & Bill, är en konceptrestaurang ut i fingerspetsarna. Här satsar man på foodtails, mat i kombination med cocktails, och de gäster som följer det rekommenderade antalet rätter (4-6 stycken) kan alltså bli mer än lovligt runda under fötterna. Som tur är finns en rad alkoholfria foodtails och givetvis går det bra att beställa in maten utan extra påslag i glaset. Mellanrätterna är uppdelade i kategorierna "open fire" (grillat) och "fresh" (raw, grönt, krispigt), och innehåller läckerheter som löjrom med ättiksgrädde och anklår med ankfettshollandaise.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6110211


Öppettider

Stängt
månlör
17:00 – 01:00


Östermalm

Grev Turegatan 30, 11438, StockholmPenny & Bill

Grev Turegatan 30

Till toppen