Bira för initierade

De skäggiga Södermännen må ha välbetalda mediejobb och dyra bostadsrätter, men när det gäller ädla drycker föredrar de fortfarande bärs, om än i exklusiva och esoteriska varianter. På Omnipollos Hatt får de sitt lystmäte.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Surdegspizza och skummande kranar för ölnördar.
Pris: 150 kr (ekonomi). Lunch 150 kr (medel).
Typiska maträtter: Pizza med potatis, sardeller, gordaloliver och rosmarin. Pizza med tomat, provolone, timmermanskorv och surkål.
Bra att veta: Kan bli väldigt mycket folk på kvällarna.
Kök: Italien
Vin och dryck: Öl, öl, öl. Vill du prova IPA med vildhallon, saison-öl från Eskilstuna eller pecannöt- och chokladkakesmakande stout har du kommit rätt.
En sak till: Ingen bordsbokning.
Tags: Bar Pub

Omnipollo startades 2011 av Karl Grandin och Henok Fentie och är ett så kallat fantombryggeri – grabbarna har inga egna jästankar utan reser istället världen runt och brygger på olika ställen. Eftersom Grandin också är delägare i hipsterpizzerian Pizzahatt föll sig namnvalet naturligt när fantomerna skulle öppna ölkrog. På menyn finns alltid 10 (mer eller mindre excentriska) öl på fat och ett antal surdegspizzor plus lite alkoholfria alternativ, smårätter och snacks.


Kontaktuppgifter

Telefon

076-1194844


Öppettider

Stängt
månsön
12:00 – 01:00


Södermalm

Hökens gata 3, 116 46, Stockholm



Omnipollos hatt

Hökens gata 3

Till toppen