Mästare i källaren

Stefano Catenacci är kökschef på Operakällaren och även mannen bakom Vickan och Daniels bröllopsmiddag. Med mera. Nu har hans italienska krog i Nobis Hotell omvandlats till Noi.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Noi? En säker kocktrio under Stefano Catenaccis beskydd. Vad kan gå fel?
Pris: 330 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Lätthalstrad tonfisk på saltsten. Kryddstekt ankbröst med gulbetor. Hängmörad biff. Rostade betor med kryddig avokado.
Bra att veta: Lokalen ligger en trappa ner i källarplan.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN sep. -18. Betyg 3 av 6 i SVD sep. -18. Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend maj -18.
Inredningsdesign: Wingårdhs arkitekter.

Italienska Caina startades av Catenacci-familjen 1985 på Södermalm och har ofta kallats för Stockholms första äkta italienska restaurang. För några år sedan återuppstod den i källaren till Hotell Nobis på Norrmalmstorg, men nu har Caina stöpts om till Noi. Stefano Catenacci är fortfarande gastronomisk vägledare men menyn är vidgad till att omfatta hela Europa. I köket hittar man Peder Andreasen, Christian Attlefelt och Filip Poon – välrenommerade kockar som tidigare har jobbat på Riche, Fotografiska och Grill. (Filip var dessutom tittarfavorit i Sveriges Mästerkock.)


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6141030


Öppettider

Öppet
tistor
17:00 – 23:00
frelör
17:00 – 00:00


City

Norrmalmstorg 2-4, 11146, StockholmRestauranggrupp

Nobis


Noi

Norrmalmstorg 2-4

Till toppen