Det trivsamma slakteriet
Det går att äta bra kött utan att bli skinnad. Hos Köttmästarn kan karnivoren botanisera bland förstklassiga oxfiléer, salsiccior och burgare, och fortfarande ha råd med en finöl till.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Köttmästarn? Kvalitetskött till budgetpriser, både över disk och på tallrik, i avslappnad vardagsmiljö.
Pris:
340 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Ryggbiff med blandsallad, pommes, bearnaise och rödvinssky. Långkokt oxchili med guacamole, gräddfil, salsa fresca, koriander och nachos.
Bra att veta: Bordsbokning endast för större sällskap.
Lokal:
Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Allt kött kommer enligt utsago från "snälla bönder som värdesätter ekologi och miljö".
Kök:
Fokus på kött
Vin och dryck: Liten men vässad vinlista. Ölsortimentet tillfredsställer maltfetischisten.
En sak till: Färdiga middagspaket för hemmalagning säljs under namnet Helgkassen.
Håller köttrenden på att mattas av? Vem vet. Inne på Köttmästarn är det i alla fall business as usual. Grills före detta bakficka är ständigt proppfull av kött och blod, såväl i form av stekar och korvar i den prunkande disken som i mänsklig skepnad på kö för att smörja kråset vid något av långborden eller handla med sig hem. Köttmästarns idé är lika rättframt enkel som dess namn – prima kvalitetskött till bra priser.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-12211212
Öppettider
Stängt
mån–tor
17:00 – 22:00
fre–lör
16:00 – 22:00