Skön kväll på vitt hotell

I ett av Strandvägens praktfullaste hus ligger Hotel Diplomat, vars hotellrestaurang är ett modernt finbrasseri med klassisk meny och populär uteservering.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Hotel Diplomat? Vin, drinkar och te med shoppinggänget eller affärskollegorna i vacker och burgen hotellmiljö.
Pris: 320 kr (lite dyrare). Lunch 180 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Lammsadel med rödbeta och ostronskivling. Köttbullar med gräddsås, lingon och potatispuré. Pocherad kungsflundra med sauterad spenat och citron
Bra att veta: Kolla hemsidan för mer detaljerad information om vad som serveras vilken tid på dygnet.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Arbetar huvudsakligen med närproducerade och/eller ekologiska råvaror.
Vin och dryck: Lång och fin dryckeslista.
Lunch: Dagens special för 165 kr samt en rad à la carte-rätter.
En sak till: Missa inte den jugendinredda cocktailbaren en trappa upp. Det finns också ett chambre séparée för 12 personer.

På Hotel Diplomat är typgästen snygg och rik och passar som gjuten i den vita och avskalade inredningen med väldiga välvda fönster ut mot Strandvägen och Nybroviken. Maten är klassiskt skandinavisk med Medelhavsinfluenser, välgjord och smakfull men inget för den äventyrlige – här regerar trotjänare som ankleverterrin, röding, entrecôte och den obligatoriska burgaren. Förutom den vanliga menyn erbjuds också frukost och afternoon tea varje dag, AW torsdag till fredag, och till helgen brunch och Sunday Roast.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4596802


Öppettider

Stängt
månfre
06:30 – 22:30
lörsön
07:30 – 22:00


Östermalm

Strandvägen 7C, 11456, StockholmHotel Diplomat

Strandvägen 7C

Till toppen