Hotell på luffen
Sida vid sida med nyöppnade designhotellet At Six återfinns hotellgrannen Hobo. Namnet antyder en mer anspråkslös hållning, men maten skvallrar om något helt annat.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Hobo? För att synas i mondäna miljöer.
Pris:
335 kr (lite dyrare).
Lunch 135 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Glacerat fläsk med fermenterad rödkål och koriander. Odlad svamp med rättika, champinjonsoja och pepparrot.
Bra att veta: Serverar brunch på lördagar, också den som "set menu".
Ekologiskt tänk: Stort fokus på närodlat och ekologiska råvaror.
Vin och dryck: Båda våningarna har varsin cocktailbar.
Extra information: Här hålls med jämna mellanrum events, TED-talks, konserter och lanseringar.
På hotell At Six huserar jättekomplexet Tak. Hotell Hobo, som styrs av samma grupp och ligger vägg i vägg, kan inte skryta med samma omfång, men gör desto mer med själva maten. Här serveras sju stycken mellanrätter som "set menu" eller enstaka rätter om gästen så vill. Mycket närodlade och ekologiska grönsaker, såsom den kycklingskinnförsedda rotsellerin eller rödbetan med blåost, ser till att middagsaftonen inte blir alltför tung.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-57882700
Öppettider
Stängt
mån–tis
17:00 – 22:00
lunch
11:30 – 14:00
ons–fre
17:00 – 23:00
lunch
11:30 – 14:00
lör
17:00 – 23:00
sön
17:00 – 22:00