Alla siffror rätt - Permanent stäng!

På Gastrologik överlämnar du dig helt åt ödet. Det finns ingen tryckt matsedel utan en pinfärsk avsmakningsmeny komponerad utifrån dagens absolut finaste råvaror. Det är bara att åka med och njuta av den gastronomiska resan.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Modern skandinavisk fine dining med knivskarp precision och ekologiskt hjärta.
Pris: 2100 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Avsmakningsmeny med nordisk touche som förändras varje dag.
Bra att veta: Permanent stäng!
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Ja, verkligen. Genomgripande fokus på närodlat och utvalda leverantörer.
Vad tycker andra? Betyg 10 av 10 (mat) i Di Weekend jan -21. Betyg 10 av 10 (mat) i Di Weekend feb -19. Årets lyxkrog 2020 och vinnare av DN:s Gulddrake.
Vin och dryck: Kilometerlång lista av handplockade viner på flaska och glas. Mindre utbud öl och alkoholfritt.
Extra information: Stänger permanent vid årskiftet. 22/23.
En sak till: Nu med två stjärnor i Guide Michelin.
Tags: Foodie Koncept

Råvaran är kung på Jacob Holmström och Anton Bjuhrs vita stjärnrestaurang på Östermalm. På tallrikarna tronar den eleganta nordiska avsmakningsmenyn vars innehåll varierar dag för dag beroende på vilka råvaror som för tillfället är bäst hos de noga utvalda producenter man samarbetar med. Utbud och kvalitet, inte efterfrågan, styr valet. Konceptet är vackert på så många olika nivåer samtidigt – och i kombination med den sympatiska och kunniga servisen blir kvällen en enastående upplevelse.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6623060


Öppettider

Stängt
tislör
18:00 – 23:30


Östermalm

Artillerigatan 14, 11451, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.gastrologik.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Gastrologik

Artillerigatan 14

Till toppen