Brioche et macaron

På lyxiga och hemtrevliga Fosch har en klassiskt utbildad fransk konditor slagit sina mjölpåsar ihop med en gotländsk lantbrukardotter med restaurangchefsbakgrund. Av detta har blivit ett elegant konditori och bageri med vackra sötebrödskreationer skapade av hemodlade svenska råvaror. Billigt är det inte, men skönhet och kvalitet måste få kosta.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Exklusivt patisseri med konstnärliga bakverk och riktiga fransoser bland stammisarna.
Pris: Lunch 110 kr (medel).
Vad finns på menyn: Grillad macka med bräserad kyckling, ost, picklad lök och tryffel. Quiche med skinka och karamelliserad lök. Sallad med sötpotatis, belugalinser och fetaost.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Arbetar för att minska svinn. Odlar en hel del råvaror själva.
Vad tycker andra? Vinnare av DN:s Gulddrake 2018 i kategorin Café. "Mästarklass" enligt White Guide.
Vin och dryck: Rättigheter finns, så det går fint att ta ett glas bubbel till lunchen.
Frukost: Frukostpaket 98 kr. Valfritt bakverk, yoghurt med bär, juice, kaffe/te.
Lunch: Sallad, soppa, smörgåsar m.m. Pris 98-127 kr.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-52800077


Öppettider

Öppet
månfre
07:30 – 18:00
lör
08:00 – 17:00
sön
09:00 – 17:00


Östermalm

Löjtnantsgatan 8, 11550, Stockholm



Fosch Artisan Pâtisserie

Löjtnantsgatan 8

Till toppen