Pizza för storstadsbor

I en vintagedesignad lokal serveras lyxiga pizzor till foodie-folket. Under parollen "Sharing is caring" uppmanas till slajsande och delande runt bordet.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Crispy Pizza Bistro? Delikatesspizza med hipp inramning och lagom låga priser.
Pris: 130 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Pizza med pulled pork, chorizo, grillad paprika och chipotleaioli. Pizza med handskalade räkor, rökt sidfläsk, grillad paprika och chimichurri. Pizza med ädelost, olivolja, valnötter, butternutpumpa, honung och körsbärstomat.
Ekologiskt tänk: Ekologiska och närodlade råvaror.
Vin och dryck: Öl från svenska mikrobryggerier och viner från Australien och Nya Zeeland.
Extra information: Det finns även sallader, flatbreads och kycklingvingar med dipp.

Finpizzan har varit inne ett par år nu. Fortfarande poppar det upp nya Stockholmskrogar som hakar på trenden att baka runda varma mackor täckta med exklusiv ost och diverse tjusiga gourmetpålägg. Crispy Pizza Bistro har hängt med ett tag, kanske tack vare att de struntar i att vara korrekt italienska och istället satsar på det kosmopolitiska – här strösslas menyn med otippade ingredienser som jalapeños, bulgogi, kimchi och pulled pork. Sympatiskt nog dyker även gamla hederliga svennepizzan med skinka och ananas upp under rubriken "Klassiker".


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6012666


Öppettider

Stängt
månfre
16:00 – 21:30
lör
12:00 – 21:30
sön
12:00 – 21:00


Vasastan

Upplandsgatan 45, 113 28, StockholmCrispy Pizza Bistro

Upplandsgatan 45

Till toppen