Tillbaka till rötterna på Ciccio´s

Delad matglädje är dubbel glädje. Det är sedan gammalt. På Ciccio´s på Nybrogatan är det också en del av filosofin och helt i linje med vilken Don Corleonsk bjudning som helst. Här är det inte särskilt svårt att fånga kvällskvisten. Inte heller att njuta mycket och länge som en riktig working class hero.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Ciccio's? Du vill ha en tugga av Little Italy. Kanske också en djup klunk.
Pris: 370 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Bombardoni carbonara, spaghetti med köttbullar, krämig nummer ravioli, tonfisk Sicilian style, T-bone Florentine style.
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SVD mars -19. Betyg 3 av 5 i DN feb -19.
Kök: Italien
Vin och dryck: Fokus på Italienska viner. Något annat hade varit en skymf.
Extra information: Stora portioner! Bra!
En sak till: Självklart serveras det också spagetti med kalvköttbullar italian style.

Namnet Ciccio´s syftar med glimten i ögat till knubbiga pojkar och kärleken till det italienska köket. Här samsas också idel omsorgsfullt hanterade klassiker med ambitiös serveringspersonal och gängse sammetsinredning. På dryckesfronten visar Italien ännu en gång var barskåpet skall stå, för den som ännu inte kände sig fullt övertygad. Mysfaktorn och upplägget borgar för en vill-aldrig-gå-hem-feeling, som står sig mellan besöken.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6618976


Öppettider

Stängt
tis
17:00 – 00:00
onslör
17:00 – 01:00


Östermalm

Nybrogatan 21, 11439 , Stockholm


SyskonrestaurangerCiccio's

Nybrogatan 21

Till toppen