Ambitiös hotellrestaurang

De kallar det "comfort food" från hela världen. Och det stämmer till stor del. På Downtown Camper samlas man kring lägerelden för att dela på rätter med hög igenkänningsfaktor. Eller ta en drink eller två.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Campfire Grill & Bar (Downtown Camper)? Ni är ett stort gäng som vill ses på en brunch eller middag.
Pris: 365 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Bifftartar. Langos med löjrom. Risotto. Grillad fisk. Entrecôte. Lammsouvlaki.
Vin och dryck: Ca 15 viner på glas.
Antal sittplatser: 500

Campfire är stället med stort fokus på gemenskap. Lägerelden i mitten fungerar som en symbolisk knytpunkt, utöver värmens stämningshöjande faktor. Menyn är varierad, aningen spretig, men det finns något för alla. Vissa rätter är översaltade, andra intetsägande i smak, men många är nästan nära fullträff. På söndagar har Camfire "Sunday Brunch & Games" kl. 13-16 – en prisvärd brunchbuffé på temat comfort food och grillat. Poängen är att du äter först och leker sedan. Bruncha loss och avsluta med en match pingis, shuffleboard eller brädspel. De visar också film i biosalongen för den som hellre vill det.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51726300


Öppettider

Stängt
mån
13:00 – 22:00
tistor
13:00 – 23:00
frelör
13:00 – 00:00
sön
13:00 – 22:00


City

Brunkebergstorg 9, 111 51, Stockholm


Campfire Grill & Bar (Downtown Camper)

Brunkebergstorg 9

Till toppen