Bistro och bio i njutbar tjugotalscombo

Det är med renodlade smaker och ett stort mått av stil och finess, som Bistro Capitol tar en självklar plats på Vasastans krogkarta. Här njuter den mogne cineasten av säsongsbetonade små- och mellanrätter från hela världen i familjär miljö.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Bistro Capitol? Du har en faiblesse för kvalitetsbiografer, sammet och marmor.
Pris: 220 kr (medel).
Typiska maträtter: Handmalen råbiff med friterad kapris, rostad oxmärg, svensk majskyckling, Pizza med färskpotatis, silverlök, anchoas & Bredsjö Hård.
Bra att veta: Foajéservering mån-fredag 13.00-23.00
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i Allt om Stockholm jan -19. Betyg 4 av 5 i DN okt -18. Betyg 5 av 6 i SvD okt -18.
Extra information: Även snyggpizza på menyn.
Antal sittplatser: 30
Inredningsdesign: Marmor, art déco, sammet.
En sak till: Glöm för guds skull inte pintxos till kvalitetsrullen.
Tags: Atmosfär

Bio Capitol har sedan invigningen 1926 rymt diverse kulturprojekt utöver film. En konstpaus och en rejäl upprustning senare, har den ursprungliga entrén omvandlats till en hjärtlig art déco-pärla med trettiotalet platser, som allt som oftast är fullbokade. Utöver det en tjugotalsinspirerad bar och två topprenoverade salonger, där man med fördel avnjuter mat och dryck i den bekväma biofåtöljen. Organisk meny, självklar enkelhet och kärlek till råvaran, gör Bistro Capitol till en given kvartersfavorit. Stort plus i kanten för välbevarade originaldetaljer.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51165782


Öppettider

Stängt
tisfre
16:30 – 22:00
lör
16:00 – 22:00


Vasastan

Sankt Eriksgatan 82, 11362, StockholmBistro Capitol

Sankt Eriksgatan 82

Till toppen