Gemenskap på hörnet

På östra Kungsholmen finns en lyckad kvarterskrog som satsar på sydeuropeiska smaker, långbord, kunnig personal, blandat klientel och maträtter i de flesta storlekar.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Agnes? Social kvarterskrog med sydeuropeisk dela-med-sig-atmosfär.
Pris: 350 kr (lite dyrare). Lunch 175 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Fish taco med torsk, vetetortilla, guacamole, tomatsalsa, majs, picklad jalapeño. Njurtapp med pak choi, shiitake, ostronmajonnäs. Bookmakertoast med pepparrot, äggula, sallad.
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend nov -21.
Vin och dryck: Väl uttänkt vinlista med ovanligt mycket på glas.
Extra information: Lunch på fredag!
Antal sittplatser: 50
Lunch: på fredagar!

Det är ett välrenommerat gäng som styr restaurangen i El Diablos gamla lokal på Norra Agnegatan. Mångårig rutin från krogar som Tranan, Vassa Eggen och La Vecchia Signora borgar för kvalitet på såväl mat som service. "Menyns hjärta är i Sydeuropa, men vi vill inte gärna begränsa oss utan använda alla våra erfarenheter" säger en av ägarna. I en tid då de flesta nyöppnade krogar serverar halvstora mellanrätter går Agnes ett steg längre och erbjuder rätter i de flesta storlekar. Den som vill testa många olika smaker beställer ett batteri smårätter, till exempel pilgrimsmusslor, hästtartar och bläckfiskkroketter.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-41047019


Öppettider

Stängt
tistor
17:00 – 23:00
fre
11:30 – 23:00
lörsön
17:00 – 23:00


Kungsholmen

Norra Agnegatan 43, 11229, StockholmAgnes

Norra Agnegatan 43

Till toppen