Klassisk franskt & internationell husmanskost
Skörden är en mötesplats som drivs tillsammans med vårt integrationsprojekt - Chefs Camp. Bakom initiativet står kocken & krögaren Melker Andersson tillsammans med entreprenörerna Alexander Throne-Holst och Casten von Otter, som strävat efter att forma framtidens kockar.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Pris:
350 kr (medel).
Lunch 135 kr (medel).
Typiska maträtter: Regnbåge ”Crudo”, avokado, yuzu, äpple, pepparrot. Råbiff ”Calabra”, oxinnanlår, pommes. Kalv Tri Tip ”biff & bea” pommes, tomatsallad
Lokal:
Stor, gott om plats
Extra information: Melker Andersson cv är lika långt som höjden på Norra Tornet - Stjärnkorgen Fredsgatan 12, iconiska Grill och Miss Voon för att bara nämna några.
En sak till: Här huserade tidigare populära krogen Nook.
Tags:
Melker
Kontaktuppgifter
Telefon
08-858221
Öppettider
Öppet
mån
10:00 – 15:00
tis
10:00 – 22:30
ons–tor
10:00 – 00:00
fre
10:00 – 01:00
lör
12:00 – 01:00