Pod - Mathias Dahlgren – stjärnkrögaren som kom in genom personalentrén


Podd: Mathias Dahlgren – stjärnkrögaren som kom in genom personalentrén

Han har som enda svensk vunnit Bocuse d'Or och är känd för sina stjärnkrogar Bon Lloc, Matsalen och Matbaren. I år har han förvånat han alla förståsigpåare genom att öppna vegetariska restaurangen Rutabaga. I Krogpodden pratar Mathias Dahlgren om sin arbetsnarkomani, franska bulldoggen Bacon, hur det känns att för första gången få dåliga recensioner och vikten av vardagligt mys – både på krogen och hemma. Hur är det att driva fine dining-krog när man är bondpojk från en liten by i Västerbotten? Och vilken av alla kända gäster genom åren är det som har gett honom tunghäfta? ”Jag är inte så förtjust i ordet gastronomi – ordet mat är mycket trevligare” sammanfattar Mathias. Foto Måns Dohns

Senaste poddarna


Du vet väl att Krogguidens pod finns på Apple Podcasts och Spotify! Sök på Krogpodden eller klicka här för att komma direkt till podcasten.

Krogguiden

Podd Podcast

1 dec. 2017


Till toppen