Ett gott land

Fans av den kinesiska Sichuanprovinsens kryddstarka och smakrika mat styr stegen mot Surfers uppe vid Regeringsgatans krön.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Sällskapligt kinesiskt plock med starka smakupplevelser för både köttätare och vegetarianer.
Pris: 280 kr (medel).
Typiska maträtter: Bang Bang Ji Zi, kyckling och gurka med sås gjord på rostad sesampasta. Fiskdoftande aubergine med chilibönpasta och vitlök.
Bra att veta: Missa inte griskinden i buljong.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Kort men prisvärt vinutbud.
Antal sittplatser: 70
Tags: Bar Foodie

Många Stockholmsfoodies med sommarhus på Gotland jublade när kinesiska Visbyfavoriten Surfers öppnade i huvudstaden för ett par år sedan. Här är alla rätter av halvstorlek och kostar 96 kr/st, vare sig det är wontonsoppa, ankbröst i buljong med risnudlar eller ingefärsdoftande tofu gjord enligt ”uråldrigt hemligt recept”. Rekommendationen är att hela sällskapet tillsammans beställer in ett batteri rätter att dela på, som man gör i Kina. Det generösa köttfria utbudet har också gjort krogen populär bland vegetarianer och veganer, och för den som bara är törstig finns en välsorterad bar med sommarfeeling och kinesiska drinkar.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-211003


Öppettider

Stängt
tissön
17:00 – 24:00


Östermalm

Regeringsgatan 88, 111 39, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.surfersstockholm.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Surfers

Regeringsgatan 88

Till toppen