Stockholms starkaste Björn

Eftersom Björn Frantzén inte var nöjd med sina två Michelinstjärnor stängde han restaurangen i Gamla stan och startade om på ny adress. Och se, då kom den, stjärna nummer tre.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Utsökt och uppfinningsrik fine dining av hög internationell klass.
Pris: 3500 kr (dyrare). Lunch 3500 kr (dyrare).
Bra att veta: Endast avsmakningsmeny à 3500 kr serveras.
Lokal: Stor, gott om plats
Ekologiskt tänk: Använder i stor utsträckning ekologiska och närodlade råvaror.
Vad tycker andra? Betyg 4 av 5 i DN december 2017. Betyg 6 av 6 i SvD november 2017. Betyg 10 av 10 (mat) i Di Weekend Nov. -17.
Vin och dryck: Dryckespaket (1650 kr) eller alkoholfritt dito (900 kr) ackompanjerar menyn. Champange, avec, kaffe m.m. ingår ej.
Extra information: Platserna släpps för bokning den 1:a i varje månad kl 10. En detalj bara, det är cirka 2000 personer som försöker boka bord kl 10.00 så bli inte ledsen om du inte får bord på första försöket.
Antal sittplatser: 23
Inredningsdesign: Joyn Studio.
En sak till: Första svenska krogen någonsin med tre Michelinstjärnor.

Ett trevånings townhouse i city är den nya platsen för Sveriges främste kock att skapa kulinariska helhetsupplevelser i absolut världsklass till en liten och välbeställd skara gäster. Blott 23 sittplatser på 500 kvadratmeter borgar för att middagen på Frantzén blir exklusiv utöver vad som tidigare skådats i Stockholm. Konnässörer, recensenter och proffsätare från hela världen har gjort vågen – och i februari stämde till sist även Michelingubben in i hyllningskören och delade ut den åtråvärda tredje stjärnan.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-208580


Öppettider

Stängt
onslör
18:30 – 24:00


City

Klara norra kyrkogata 26, 111 22, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.restaurantfrantzen.com för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Frantzén

Klara norra kyrkogata 26

Till toppen