Bäst just nu

Generationsskifte i ölfabriken

Kanhända ska den utskällda "stölen" äntligen få sin upprättelse? Med kredibiliteten från familjen Spendrup och ett bryggmästarcertifikat i ryggen slår sig Hedda Spendrup nu in på ölmakeri. Yngst i fjärde generationen har hon hittills ägnat sig åt koncernens hantverkssatsningar och utvecklingen av framtidens öl.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Smakkombinationer som vit persika och björklöv gör dig skräckblandat förtjust.
Pris: 460 kr (lite dyrare).
Bra att veta: Namnet Omaka syftar till mötet mellan storbryggeri och hantverk.
Lokal: Stor, gott om plats
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend okt -20.
Extra information: Mellanrätter som är ganska små runt 150 kr. Fast meny 745 kr. (Sju serveringar).
En sak till: Hedda är Sveriges yngsta bryggmästare och “Certified Brewmaster”. Girlpower när den är som tyngst.
Tags: Bar Öl

Det är alltså 2000-talets ölbryggande som nu tar form i familjeägda ölmogulen Spendrups regi.


Kontaktuppgifter



Östermalm

Uggleviksgatan 2, 11427, Stockholm

Omaka

Uggleviksgatan 2

Till toppen