Italienskt i Lilla Paris

De levande ljusen är tända, rödvinet upphällt och pizzan frasig och färggrann. Kom in under den gröna markisen och lek att du är vid Ponte Vecchio istället för Sankt Eriksbron.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Vasastans bästa pizza, dessutom mysig uteservering i vackra 20-talskvarter.
Pris: 110 kr (ekonomi). Lunch 95 kr (medel).
Typiska maträtter: Pizza med carpaccio, tryffelolja och pinjenötter. Pizza med marinerad vitlök, grillad paprika och champinjoner.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vin och dryck: En handfull husviner och husöl.
Antal sittplatser: 30
En sak till: Pastan med grillad lax, gröna ärtor och parmesansås är strålande.

”Pappa, jag vill ha en italienare” sjöng Galenskaparna & After Shave på 80-talet och flexade sina gigantiska axelvaddar. Den här kvarterspizzerian i småhemliga Atlasområdet drevs länge av äkta italienare och var då känd som en dold pärla för konnässörerna. Nu efter ägarbytet är kvalitén fortfarande hög, med de delikata pastarätterna som extra bonus.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-319049


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 22:00
lörsön
12:00 – 22:00

Vasastan

Atlasgatan 9, 11320, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http:// för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Il forno Degiulios

Atlasgatan 9

Till toppen