Fläsket brinner i Gamla stan

Namnet är äckligt men korvarna goda. Här serveras charkuterier och tapas i armbågsgnuggande hemma-hos-stämning under bastanta takbjälkar.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Gemytligt och ohyvlat för köttälskare och lite kräsnare turister.
Pris: 270 kr (medel).
Typiska maträtter: Charkbricka med provoloneost och bröd. Hemlagad korv i brioche med tillbehör. Hemrökta räkor med vitlöksmajonnäs.
Bra att veta: Delin på Österlånggatan 9 erbjuder en begränsad matmeny samt fullmatad delikatessdisk.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 Allt om Stockholm Mars -19.
Vin och dryck: Liten och italiensk vinlista. Extra plus för Södermalmsbryggd öl.
Antal sittplatser: 40
Familjerestaurang: Ja.

Joseph Turner var kökschef på Villa Godthem innan han slog upp dörrarna för sitt lilla hak med tillhörande delikatessbutik i Gamla stan. Det blev en sådan succé att han förra året kunde expandera och öppna en större restaurang några kvarter bort. Som namnet antyder är här allt ljus på grisen. Huvudnumret är den hemlagade gourmetkorven med olika tillbehör, och på menyn finns också hamburgare, pulled pork och ostar.


Kontaktuppgifter

Telefon

0738002623


Öppettider

Stängt
månfre
16:00 – 01:00
lörsön
11:30 – 01:00


Gamla Stan

Lilla Nygatan 13, 11128, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://thehairypig.com/restaurant/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

The Hairy Pig Restaurant

Lilla Nygatan 13

Till toppen