En enkel och koncis burgarmeny kombinerad med en lång och nördig ölmeny – det är inte svårt att förstå att en viss kategori skäggmän trivs på Barrels i Gamla stan. I slutet av maj 2017 öppnar även filialen på Smålandsgatan i City.
Coronaviruset/covid-19Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit?Grovmalda hamburgare och finbryggd öl, helt enkelt.
Hamburgarens ursprung är omtvistat och åtskilliga kockar har pekats ut som skapare av den legendariska köttmackan. Det enda man med säkerhet vet är att det stora genombrottet kom under världsutställningen i St. Louis 1904 då tidningarna rapporterade om den nya maträtten som serverades av var och varannan gatuförsäljare. Numera finns som bekant burgare i olika former över hela världen, inte minst i Stockholm, där aptiten på köttfärs mellan bröd aldrig tycks minska. Det som skiljer Barrels Burgers & Beer från mängden är inriktningen på extra god öl från utvalda leverantörer.
Varför går jag hit? Rejäla köttstycken, lite Texasromantik och hög stämning.
Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://barrels.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.